Deelnameformulier Stap1+_2016-2017 - Schaken met plezier - schaken op school

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Schoolschaken > Deelname schoolschaken


SCHAKEN MET PLEZIER
schaken op school

Deelnameformulier beginners Stap1+ schoolschaken

Schooljaar 2016-2017,


Inschrijfdatum schaaklessen voor beginners Stap 1+, via deelnameformulier (zie hieronder), tot 10 oktober 2016.
Indien iedereen voor 30 september heeft aan/afgemeld kan eventueel in de eerste week van oktober worden gestart met de lessen.

Omdat het voorgaande lesjaar een half schaakjaar was (1e blok), wordt dit lesjaar in twee blokken (2e en 3e blok) van 13 lessen verdeeld.
Het lesgeld bedraagt € 40,00 per blok van 13 lessen (inclusief kopie extra werkboekje en extra werkbladen).

Het lesgeld (van het 2e blok) kan contant betaald worden bij de 1e les of het bedrag kan ook voor de 1e les worden overgemaakt op bankrekeningnr.: NL42 ABNA 0985 1236 56 t.n.v. A. Ouwerkerk, Noorderlicht 17, 2931PE te Krimpen aan de Lek o.v.v. Schoolschaken Stap 1+ blok 2 met naam van het kind en de groep en de school.

Voor het 3e blok (vervolg blok 1 en 2) kan men zich opgeven vanaf januari 2017. De lessen starten februari 2017.
Het lesgeld bedraagt € 40,00 voor het 3e blok van 13 lessen (inclusief extra werkbladen en evt. proefexamens).

Het lesgeld a.u.b. pas overmaken (of contant voldoen bij de 1e les), nadat de inschrijving/deelname/indeling definitief is afgerond en bevestigd.

Deelname KNSB examen Opstapje 1, Stap 1 en Stap 1+ (examens zijn op uitnodiging), inclusief officieel diploma van de KNSB, bedraagt € 6,50 per examen.
Een bijdrage van € 3,00 voor een prijs/standaard, indien de schoolschaakcompetitie kan worden gespeeld en afgerond (aan het eind van het lesjaar).


Bij meerdere kinderen uit 1 gezin geldt voor het tweede (en volgende) kind een korting van 10% op het lesgeld van € 40,00.


Naar aanleiding van de aanmeldingen zal worden bezien, op welke dag(en) en welke tijd(en) de lessen kunnen worden vervolgd. Op basis van de aanmeldingen zal ik een voorstel doen en wordt iedereen nader geïnformeerd, waarna men definitief kan aangeven wel/niet deel te nemen. De start van de eerste lessen kan in principe per direct. Op het deelnameformulier s.v.p. alle opties invullen op welke middagen/avonden uw kind de mogelijkheid heeft om wel/niet aan de schaaklessen deel te nemen.

Deelnameformulier schoolschaken beginners Stap 1+ schooljaar 2016-2017, blok 2

Op welke dagen heeft uw kind de mogelijkheid om deel te nemen aan de schaaklessen (s.v.p. alles invullen, ook de avonden)

 wel
 niet

 wel
 niet

 wel
 niet

 wel
 niet

 wel
 niet

 wel
 niet

 wel
 niet

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu